Slunečnice

Můj starý blogový layout, jehož screen můžete vidět v úkázkách mé blogové galerie v sekci Blog/Předešlé vzhledy.
Měla jsem ho tuze ráda a těžce jsem se s ním loučila, takže jsem si tehdy uchovala rozvrženou verzi v photoshopu a rozhodla se, že jednou z něj udělám webový layout, protože si to zaslouží. Nějak jsem se k tomu celá ta léta neměla.
Asi jsem věděla, že se s ním budu hodně crcat.

A ten den po sedmi letech konečně nastal :D.

Stále v původní verzi, jen s pár drobnostma navíc.

Layout je v html a css, není tedy vhodný na blog.cz.

V případě užití layoutu na webzdarma.cz reklama může rozhodit layout a oddělit od pozadí, takže na sebe plynule nenavazuje. Když nereaguje style, dá se to jednoduše vyřešit upravením obrázku pro pozadí. Pokud to zvládnete sami, nemusíte se mě ptát na povolení.

Blanch

candita.cz

bíglofil | wowkař | mangacvok | pisálek | grafický magor | metalák | rozhodně pako ... Smrdím tady od roku 2002 a smrdět budu dál!

12 komentáře “Slunečnice

  1. Krásný!! :-) To co děláš má opravdu smysl. Jsem ráda že jsi se zase vrátila! Sice jsem ti komenty nikdy dřív nenechala, ale už je na čase :-) plánuješ přidat i nějaké HP povídky? Protože všechny, které jsem četla byly fantastické!! :-)

  2. [5]: 🙂 Píšu a plánuji, ale vzhledem k tomu, že je to pořád slash, tak docela přemýšlím, že jim udělám zase web bokem, ještě nevím.

    A děkuji.

  3. [7]: Já jsem to vůči tobě opravdu nemyslela jako nějaký útok, jen aby bylo jasno :). Tohle jsou prostě věci, které se vážně dodržovat musí, nebo měly být, všechno se samozřejmě neuhlídá, ale zrovna osoba, kterou jste s Kač řešily, je docela velké sousto, tam bych si to fakt nelajzla.

    [8]: Díky 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..